lauantai 26. tammikuuta 2019

Lauantai-illan askareita

Kun ystäväni Maaret pyysi suurentamaan fonttikokoa, niin senhän tein. Samalla muokkasin vähän otsikkofontteja ihan omaksi huvikseni. Toivottavasti se ei hankaloita kenenkään elämää ;-)
Fonttia ehkä saa omalla näuytöllä suurennettua napauttamalla, kuten kuvaakin. Eräs Anonyymi ei jostain syystä saa suurennettua kuviani, mutta siihen minun evääni eiovät riitä, kun itsellä sekä kännykässä että pöytäkoneella tämä onnistuu.

Tässä on suurin kuvakoko, jonka näemmä saan tehtyä. Tämä on ikkunasta otettu pihakuva. Yritin kuvata naapurin koiraa, mutta oksat olivat eri mieltä.


Huomasin tänään, että täällä on toinenkin Villiviini eli Villiviinin viemää, jossa on sisustus-, puutarha- ruoka- ynnä muita juttuja. Se en ole minä. Olemme varmaan jo pitkään bloganneet toisistamme tietämättä ja luultavasti kirjoittelemme vähän saman tapaisista asioista. Haittaako tämä sinua? Olen niin pitkään, ainakin 10 vuotta, ollut V-viini, etten mielelläni vaihtaisi nimmaria.

2 kommenttia:

  1. Jokohan kommentointi onnistuu? Älä vaihda nimimerkkiäsi. Sinä olet sinä ja hän on hän. Eiköhän seuraajat erota teidät toisistaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Onnistuihin se lopulta, se kommentointi.💝

    VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Ethän kuitenkaan ole anonyymi?