maanantai 18. maaliskuuta 2019

Uusi viikko, hyvä mieli

Viikko alkoi hyvissä merkeissä. Tosin huomenna ehkä saan ei-niin-hyviäkään uutisia. Onneksi tänään on tänään ja huominen kantakoon huolen omista murheistaan.

Jahas, siirsin tänne yhden kuvan. Ei se ainakaan tähän postaukseen tullut, vaan lennähti ties minne. Kännykän piķkunäytöllä en yritäkään etsiä sitä. ----

Uusi yritys ja nyt kuvan siirto onnistui, kun tulin pöytäkoneelle. Nämä ihanat Sievin hollannikkaat eivät kuitenkaan olleet minulle, mutta sivat uuden kodin. Siitä minulle tuli hyvä mieli. Malli on varmaan hyvä, mutta hivenen kapea turpoaviin jalkoihini. Kaikin puolin olen muuten ollut tyytyväinen Sievin kotimaisiin kenkiin, enkä tätäkään koe hutiksi, varsinkin kun jalkineet menevät todella niitä tarvitsevalle. Mutta eikös ole nätit?


Sen kunniaksi tein itselleni yhden hyvän ostoksen. Ehkä vähän lohdutukseksi, jos sellaista tarvitaan ja siksikin, että tasapaino säilyy...

Vaja-merkkiset astiat ovat supisuomalaisia ja Suomessa valmistettuja. Niitä myy Kuvioshop (https://kuvioshop.fi) -niminen nettikauppa, joka on erikoistunut nimenomaan suomalaisiin tuotteisiin, vaikka tosin myy joitakin, hyvin valikoituja ei-suomalaisia Arabian astioita, kuten Muumi-mukeja.

Nämä tehdään Porvoon suunnalla. Tekijät ovat ex-arabialaisia, jotka ilmeisesti veivät tieto-taidon lisäksi myös joitakin laitteita, kun Arabia lopetti tuotannon kotimaassa.Olen pitkään haaveillut näistä sinisistä mukeista ja nyt sitten tilasin. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan ihan itse haluan tuoda kotimaisen nuoren, uuden valmistajan nimen esille. Kun ikäni ja työurani palvelin kotimaista teollisuutta, ei vanha koira pääse eroon karvoistaan, ei haluakaan.

1 kommentti:

  1. Onpas kaunis muki,nyt alkoi minunkin tehdä mieli tilata.

    t. Marjo V.

    VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Ethän kuitenkaan ole anonyymi?