perjantai 13. heinäkuuta 2018

Huh hellettä

Pitää taas talvipakkasella muistaa, että kesällä oli lämmintä. Kännykän mittari näyttää 29 astetta ja arvelee, että se tuntuu peräti 31 asteelta. Täytyy muistaa juoda tarpeeksi ja ottaa vain iisisti. Ukkostakin voi olla tulossa, joten ei kannata hötkyillä, ei, vaikka vanhan, paksun  ihmisen verenpaine- ja sydänvaivoille tämä ei ole suositeltavin lämpötila.



Meidän mansikat tulevat kaupasta- En ole oikein jaksanut kirjoituskiireiltä miettiä enempää kukkia kuin puutarhan ja kasvihuoneen tienoita. Mieskin on ollut niin huonossa kunnossa, ettei edes yhteisvoimin ole selvitty juuri ollenkaan pihahommiin. Pahimmat ruohot hän sentään sai leikattua. Hänen vanha ruotonsa ja nivelensä ovat kai ihan loppusuoralla. Edes kipulääkitys ei tunnu tehoavan, päinvastoin kipulaastarit tuottivat entistä keljumman olon. Sitä tietysti  miettii, onko siellä jotain muuta... Näihin aikoihin neljä vuotta sitten minun syöpävaivani alkoivat, mutta nyt siltä osin ei ole ollut murheita, mitä nyt jäljelle jääneitä sivu- ja lisävaivoja, joiden kanssa on vaan elettävä.

Tämä kuvakin on vanha. Mulla meni sekä tietokone että kännykkä vaihtoon ja nyt näiden uusien vempainten kanssa on  opettelemista. Vanhaa Picasa-kuvaohjelmaa ei enää ole, sähköposti on uusi ja pilveen lennähtävistä kuvista ymmärrän hädin tuskin mitään. Onneksi on hyvä tietokoneguru, joka tietysti maksua vastaan auttoi alkuun ja lapsenlapsi, joka suunnittelee alaa, joten eiköhän tämä mummi jotenkin pärjää. Tietokone ei ole ennenkään purematta nielaissut, mutta uusia juttuja on vaan opeteltava vähän kerrallaan.

Se on perjantai ja kolmastoista päivä eli leppoisaa viikonloppua, ystävät! Kiva että olette.

1 kommentti:

Tervetuloa kommentoimaan! Ethän kuitenkaan ole anonyymi?