tiistai 17. marraskuuta 2020

Oikein hyvä päivä takana

Tulinpa ihan muissa asioissa yläkerran tietokoneelle. Otsikkokuva on vaihdettu ja sormet naputtelevat  näppiksellä. Hernekeitto tuoksuu alakerrasta, joten pian meillä syödään. 😋 

Päivä sinänsä on ollut hyvä ja tarkkaan ohjelmoitu. Oli hammaslääkäriä sun muuta, mutta sen verran sateen tihkua, että ulkovalot jäivät laittamatta. Toivottavasti saan ne huomenna, ne kausivalot, ennen kuin pakstaa ja tulee lumi maahan. 

Olen käynyt täällä niin harvoin bloggaamassa, etten ole päässyt sinuksi näiden muutosten kanssa. Ehkä jatkossa, kun olen tiiviimmin tietokoneella kirjoittamassa. Pari lukua on kirjasta valmiina ja lisäksi monta ruutuvihkoa täynnä muistiinpanoja. Ehkä se tästä lähtee.

3 kommenttia:

 1. Mukava lukea kuulumisia. Meilläkin on kausivalojen laitto "vaiheessa". Eiköhän tässä saada laitettua lähipäivinä. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä kovin mielellään sinun kuulumisia lukisi myös blogin puolelta. Onhan sitä nyt vanhoja perinteitä vaalittava! Blogi alkaa olla aika perinteikästä, melkein kuin kirjoittaisi paperikirjettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Minulla blogin kirjoittaminen on tyssännyt kahteen asiaan. Kännykällä tämä on aika hankalaa. Tietokone on yläkerrassa, jossa oääasiassa nukutaan. Paitsi pikapuoliin ryhdistäydyn kirjsprojekhissa. Punainen lanka vain odottaa löytymistä.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Ethän kuitenkaan ole anonyymi?